Holistische Praktijk Heleen

Logo | Huisstijl | Website | Middelen

Het logo van Holistische Praktijk Heleen is speels en straalt kracht en energie uit. Het beeldmerk bestaat uit vlammen, die tegelijkertijd blaadjes zijn. De betekenis van de naam ‘Heleen’ is fakkel: iets wat groeit, groter of mooier wordt. Daarnaast betekent het opengaan, ontluiken. De fakkel past heel mooi bij wat Heleen voor anderen doet. Ze wil mensen door holistische therapie weer de ruimte geven om te bloeien, om weer in balans te komen en weer te laten genieten van kleine en grote dingen. www.holistischepraktijkheleen.nl

Portfolio Take A LOUK - Holistische Praktijk Heleen

“Ik ben een aantal maanden geleden gestart met mijn holistische praktijk en wilde het graag goed neerzetten. Via via ben ik bij Milou terechtgekomen en heb een hele fijne samenwerking met haar gehad! Omdat ik net ben gestart heeft het hele proces van brandingsessie, logo, huisstijl, website en het schrijven van de teksten me geholpen om mijn visie en aanbod goed vorm te geven. De brandingsessie was voor mij heel waardevol. Milou is professioneel, toegankelijk, stelt goede vragen, luistert en voelt heel goed aan (ook tussen de regels door) wie jij bent en wat de kern is en gaat daar op haar creatieve wijze mee aan de slag. Ik had het volste vertrouwen in haar en heb haar alle vrijheid gegeven in de ontwerpen. Ik ben ontzettend blij met mijn logo, huisstijl en website. De kleuren, de vormen en vooral ook het verhaal erachter maken voor mij het plaatje rond. Het brandingproces heeft mij zowel persoonlijk als professioneel verder geholpen waardoor ik met trots mijn praktijk naar buiten kan dragen! Verder is Milou heel fijn en duidelijk in haar communicatie en een vrolijk en betrokken persoon. Ik hoop op nog meer samenwerkingen met haar in de toekomst!” – Heleen