SOCIAL MEDIA

Als startende ondernemer komt er een hele hoop op je af. Zo hoef je niet elke week weer te denken ‘oh, we moeten nog iets met social media deze week…’ Ik zorg elke maand voor een concrete planning, zodat jij dit stukje kan loslaten.

HOE DAN?

Na een kennismakingsgesprek waarin we al je wensen bespreken, vraag ik je een Pinterestbord te maken ter inspiratie. Zo krijg ik een goed beeld van wat je mooi vindt. Aan de hand daarvan ga ik aan de slag met de eerste voorstellen. 

1 | STRATEGIE

In een (online) strategiesessie kijken we samen naar je doelgroep, naar de doelen die we willen bereiken met social media en naar de centrale boodschap die je wilt uitdragen. Daarnaast bedenken we alvast wat globale contentideeën. Dit is voor jou fijn om het allemaal op een rijtje te hebben, en voor mij handig om te weten wat en wie je precies wil bereiken op social media. In deze sessie gaan we niet heel diep in op de inhoud, maar leggen we een basis voor het communicatieplan. 

2 | COMMUNICATIEPLAN

Aan de hand van de brainstormsessie maak ik een concreet communicatieplan. Daarin komen de onderdelen uit de brainstormsessie terug en beschrijf ik op welke manier we de doelstellingen gaan halen. Ook geef ik hierin een advies over de social media kanalen die relevant zijn en hoe we deze het beste kunnen inzetten. Denk bijvoorbeeld aan de focus van elk kanaal, de tijd van posten, hashtags, de soort visuals, etc. Zo kun je direct aan de slag!

ZIJ GINGEN JE VOOR

“Via via kwamen wij bij Milou terecht voor ontwerp van een nieuw logo. We hadden direct een klik met haar en al in het eerste gesprek zaten we op 1 lijn en wisten we ‘dit komt goed!’ Zo goed zelfs dat Milou ook onze website heeft gemaakt, inclusief fotografie. Een creatieve, enthousiaste duizendpoot, zo laat Milou zich het beste omschrijven. Maar bovenal een heel enthousiast, warm persoon waar het heel fijn mee samenwerken is! En dat hopen we ook nog vaak te kunnen doen.”

“Milou heeft onder andere onze mooie nieuwe huisstijl ontworpen. Ze doet dat in een co-creatieproces, waarbij ze de klant keuzes geeft en echt meeneemt in het proces. Milou is fijn in de omgang, luistert naar je, en is creatief en betrokken. Ze is een professional met warm hart voor mensen, communicatie, en design. Warm aanbevolen!”

“Haar aanpak is professioneel, met aandacht en bovenal met een enorme dosis aan creativiteit. Super om te zien hoe enkele ideeën voor mijn logo door mijzelf verzameld, zo nauw aansluiten bij mijn wensen, maar toch een volledig eigen identiteit hebben gekregen. Milou denkt verder dan enkel ‘het gevraagde’, deze pro-actieve houding waardeer ik enorm en het is dan ook zeker niet het laatste wat Milou voor mij gaat betekenen. To be continued!”

LOUK CONCEPT & CREATIE

Info@takealouk.nl
06 36010268
‘s-Hertogenbosch

KVK 74701614
Algemene voorwaarden
© 2021 LOUK Concept & Creatie