Illustratie: BoldByBo

HEY! IK BEN MILOU.

Een enthousiaste creatieveling, die staat te popelen om jouw verhaal in beeld te vertalen. Want als klein meisje wist ik het al: later word ik ontwerper. In 2018 heb ik deze droom gerealiseerd en ben ik LOUK Concept & Creatie gestart, naast mijn opleiding communicatie & creatieve conceptontwikkeling. Ik geniet van alles wat met design en beeld te maken heeft en alle de mooie opdrachten die ik mag doen. Andere mensen blij maken, daar word ík blij van.

terug in de tijd

VAN HET EEN KWAM HET ANDER…

Logo’s maken voor andere ondernemers: dat was the ultimate dream. Maar al snel kwam ik erachter dat ik van veel meer dingen energie kreeg: fotograferen, websites bouwen, creatieve concepten bedenken…

En hoe tof is het om het hele plaatje aan te bieden aan starters? Eén persoon, en dus één LOUK & feel die helemaal klopt.

HET GEZICHT ACHTER LOUK…

– zegt het liefst overal ja op
– is een tikkeltje eigenwijs
– wordt blij van creatief bezig zijn
– reist later als digital nomad de wereld over
– maakt overal, maar dan ook overal lijstjes van
– kan niet wachten om met je aan de slag te gaan!

LOUK CONCEPT & CREATIE

Milou Kuper
Info@takealouk.nl
06 36010268
‘s-Hertogenbosch

KVK 74701614
Algemene voorwaarden
© 2021 LOUK Concept & Creatie