BRANDING

pakketten

EEN LOGO DAt HELEMAAL ‘JIJ’ IS

Ik help jou om je verhaal te verbeelden. En dat begint natuurlijk met een logo dat helemaal past bij jou en je bedrijf.

LOUKING GOOD

€220

logo
huisstijl
huisstijl item

WANNA LOUK SPECTACULAIR?

Het ‘louking good’ pakket kun je makkelijk uitbreiden met een brandingshoot, website, drukwerk en alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van fotografie & design.

BRANDINGSHOOT

Jij bent het gezicht van jouw bedrijf. En persoonlijkheid wordt steeds belangrijker, vooral als ondernemer! Ik zorg voor mooie beelden die helemaal ‘jij’ zijn. Bij jou thuis, op kantoor, in de natuur of op een gave industriële plek. Wat je kunt verwachten? 20 HR foto’s foto’s die passen bij de LOUK & feel van jouw bedrijf. Geen geforceerd gedoe, maar échte foto’s waar het plezier van afspat. Fijn voor op je website én socials!

Investering €180,-

WEBDESIGN & - BOUW

Is je doelgroep veel online te vinden? Dan kan een website natuurlijk niet ontbreken in jouw branding! Ik ontwerp én bouw een website die helemaal past bij je nieuwe logo & huisstijl. Ik neem je mee van begin tot eind: co-creatie vind ik heel belangrijk. Uiteindelijk heb jij een website die klopt van alle kanten en waarmee je online zichtbaar bent.

Investering: vanaf €400 euro 

DRUKWERK & MEER HUISSTIJL ITEMS

Stickers met je logo? Briefpapier in je huisstijl? Social media templates? Naast een logo en huisstijl ontwerp ik alles wat te maken heeft met de visuele identiteit van jouw bedrijf.

Investering: vanaf €30,-

REVIEW BRANDINGSHOoT

KRIJG ER EEN KLEUR VAN

Wow, de energie spat van de foto’s af die Milou van mij heeft gemaakt voor mijn coachingsburo Fem Fitale. Zelf ga ik niet graag op de foto maar tijdens de shoot met Milou voelde ik me zo op mijn gemak dat ik er echt plezier in had. Ze is heel creatief, weet de juiste setting en uitstraling te creëren en is bovenal een echte professional.

Fem Fitale.

 

KOP koffie?

Zit je vol ideeën, wil je samen brainstormen of loop je juist een beetje vast? Stuur me een berichtje! Dan gaan we samen aan de slag.

Liever mailen? Info@takealouk.nl