WEBDESIGN

Wil je naast een nieuw logo ook een website laten bouwen? Daar help ik je graag mee! Aan de hand van je gloednieuwe huisstijl ontwerp en bouw ik een professionele website die jouw verhaal vertelt. Helemaal afgestemd op je wensen natuurlijk.

HOE DAN?

Je hebt vast al een hoop ideeën voor je website. But first things first: heb je al een domeinnaam vastgelegd? Ik adviseer je graag een fijne webhost en doorloop alle stappen met je voordat we aan de slag kunnen.

1 | STRUCTUUR

Eerst gaan we aan de slag met het creëren van een goede structuur van je nieuwe website. Fijn voor je de gebruiksvriendelijkheid, maar ook voor de vindbaarheid van je website. We kijken samen naar het doel van je website en wat écht niet mag missen. 

2 | TEKST & BEELD

Als we een goede websitestructuur hebben gevonden, ontvang ik graag de eerste opzet aan tekst en beeld. Nog niet over nagedacht? No worries. Ik adviseer je graag een tekstschrijver en wij gaan samen op pad voor een brandingshoot.

3 | BOUWEN
Als de inhoud staat, ga ik aan de slag met het ontwerp. Binnen 3 weken stuur ik je het eerste voorstel op. We lopen er samen helemaal doorheen en passen aan waar nodig. Ik maak je website mobielvriendelijk en zorg dat alles tot in de puntjes klopt.

ZIJ GINGEN JE VOOR

“Via via kwamen wij bij Milou terecht voor ontwerp van een nieuw logo. We hadden direct een klik met haar en al in het eerste gesprek zaten we op 1 lijn en wisten we ‘dit komt goed!’ Zo goed zelfs dat Milou ook onze website heeft gemaakt, inclusief fotografie. Een creatieve, enthousiaste duizendpoot, zo laat Milou zich het beste omschrijven. Maar bovenal een heel enthousiast, warm persoon waar het heel fijn mee samenwerken is! En dat hopen we ook nog vaak te kunnen doen.”

“Milou heeft onder andere onze mooie nieuwe huisstijl ontworpen. Ze doet dat in een co-creatieproces, waarbij ze de klant keuzes geeft en echt meeneemt in het proces. Milou is fijn in de omgang, luistert naar je, en is creatief en betrokken. Ze is een professional met warm hart voor mensen, communicatie, en design. Warm aanbevolen!”

LOUK CONCEPT & CREATIE

Info@takealouk.nl
06 36010268
‘s-Hertogenbosch

KVK 74701614
Algemene voorwaarden
© 2021 LOUK Concept & Creatie