Fotografie

Flatlays

 

Liever niet zelf op de foto, maar wel laten zien waar je voor staat? Dan zijn flatlays de oplossing! Flatlays zijn compositiefoto’s van bovenaf die een verhaal vertellen; storytelling in beelden dus. Van tevoren maak je een selectie van items die iets vertellen over jou en jouw bedrijf. Dat mag van alles zijn. Van cappuccino tot camera, van plantjes tot pennen en potloden en van laptop tot lievelings… Vervolgens maak ik acht sprekende flatlays, die je kunt gebruiken op je socials of website.

Brandingshoot

 

Social media wordt steeds persoonlijker, dus het is belangrijk om af en toe je gezicht te laten zien. Ik zorg voor mooie beelden die ‘helemaal jij’ zijn. Vóór de shoot sparren we samen over de beste locatie; misschien bij jou thuis, op kantoor, in de natuur of op een gave industriële plek. We maken een mood board met precies de uitstraling die jij wilt.

Tijdens de shoot zorg ik voor een relaxte sfeer, zodat jij helemaal op je gemak bent. Ook als je niet graag op de foto gaat 😉 Geen geforceerd gedoe, maar échte foto’s waar het plezier van afspat.

Product- en sfeerfotografie

 

Wil je een fijne eigen beeldbank van jouw producten om je socials en website mee te vullen? Dan is deze shoot iets voor jou. Ik leg je producten én de locatie op een mooie en verrassende manier vast. En denk met je mee over de inzet van de foto’s.

Pakketten

Voor product- en sfeerfotografie maak ik graag een offerte op maat!

This error message is only visible to WordPress admins
This endpoint has been retired

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.