Branding

Strategiesessie

 

Als startende ondernemer kan het lastig zijn om van een afstand naar jezelf en je bedrijf te kijken. Daarom is het fijn om eens met iemand te zitten die met een frisse blik naar jouw uitstraling en strategie kijkt. En daar help ik je graag mee! We gaan samen een paar uur doelgericht aan de slag met jouw communicatiestrategie. Hoe zet je je onderneming in de markt, hoe profileer je jezelf op social media, en wat onderscheidt jou van anderen? Met een canvas en een hele hoop post-its hebben we aan het eind van de dag inzicht in jouw onderneming.

 

 

Social media advies

 

Ik denk graag mee met de invulling van jouw socials. Want social media mag in deze tijd natuurlijk niet ontbreken in jouw marketingplan. We gaan aan de slag met een goede social mediastrategie waarmee jij alles uit je bedrijf kan halen. We maken samen een passende contentkalender, die als houvast dient voor de komende maanden. We sparren over inhakers, eventuele winacties en zorgen dat je meer interactie krijgt met je doelgroep. Nog beeld nodig? Daar kan ik je ook mee helpen! Neem een kijkje bij fotografie

 

Pakketten

This error message is only visible to WordPress admins
This endpoint has been retired

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.